Horseteam Ketola

 

Tavaroiden myynti,osto,vaihto ja arviointi

Varaston vuokraus

Renkaiden vaihto,pesu ja säilytys

Hevospalvelut

Otamme myyntiin lähes kaikenlaista tavaraa henkseleistä helikopteriin.Tavaran vastaanotto toimipisteessämme ennakkoon sovittuna aikana.

Prosenttimyynti, toteutuneesta hinnasta peritään 25 %:n myyntiprovisio.Isommista eristä ja arvokkaimmista tavaroista prosenttiosuus katsotaan tapauskohtaisesti. Tilitämme sinulle siis vähintään 75 % toteutuneesta kauppahinnasta. Prosenttiosuus sisältää tavaroiden myyntikuntoon lajittelun,kevyen puhdistuksen,ei kuitenkaan korjauksia,jos ei erikseen sovittuna.Sähkö-ja moottorikäyttöisten tuotteiden testaus ja toimivuuden takaus kuuluvat tuotteen omistajan tehtäviin,jos ei erikseen sovittu.Myymme vain toimivia laitteita.Tämä koskee sekä meille myytäväksi tuotuja tavaroita,-että kokonaan asiakkaan luona järjestettävää huutokauppaa. Haettavista tavaroista tilityksestä vähennetään kulukorvaus, kilometrien mukaan 0,30 eur/km.Horseteamketola pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä myyntiin tarjottavat tuotteet.Esimerkiksi huonekaluista ja kirjoista otamme myyntiin vain harvinaisemmat ja vanhemmat tuotteet.Vaatteista taasen yleensä vain uudet tuotteet.

Kaupan jälkeen toimitamme myyntierittelyn, josta selviää myyntihinta ja tilitettävä summa. Suoritamme tilityksen asiakkaan ilmoittamalle tilille kahden viikon kuluessa kaupantekopäivästä tai voit noutaa tilityksen toimipisteestämme etukäteen sovittuna aikana.

Myymättä jäänet tavarat tulee noutaa viikon kuluessa huutokauppapäivästä, mikäli tuotteita ei ole noudettu, katsotaan tuotteet jääneeksi huutokauppakamarin omistukseen, mikäli toisin ei ole erikseen sovittu.

Myymättömistä kohteista veloitamme 5 euroa/kohde.Lisäksi jos tuotteita ei noudeta,mahdollinen jätemaksu peritään.

Jos tulemme teille ainoastaan meklaamaan tavaranne,on palkkio 10 % myyntihinnasta.Tarvittaessa järjestämme myös henkilökuntaa huutokauppoihin.

Voimme myös ostaa tuotteesi,kerro meille,mistä haluat luopua,niin me teemme tarjouksen sinulle ja arviointi on ilmainen.Ostamme vain ehjiä tuotteita.

Hevosten välityspalkkio ulkomailta ja kotimaasta on 7 % kauppahinnasta.Varusteiden myyntivälityspalkkio 25 %.Konsultointi ym.palvelut, hinta sovittavissa tapauskohtaisesti.
Ajopalkkio 15 % hevosen palkintotuloista, aina kuitenkin vähintään 15 €. Hiittauspalvelu 5 eur/hiitti.Kävelykoneen vuokraus 2 eur/hevonen 40-60 min.


Kaikki hinnat sisältävät 1.9.2017 lähtien arvonlisäveron (24 %).

Horseteam Ketola
Kauko Ketola
Köyliöntie 745
32800 KOKEMÄKI
040 - 7184 503
kauko [at] horseteamketola.com
http://www.facebook.com/horseteamketola

Y-tunnus 1570130-1